TRANSPORTER

Växlarvagnar

För mer information klicka här eller kontakta någon av våra maskinsäljare i Älmhult eller Ingelstad

Krone Transportvagn

Att bärga skörden vid rätt tidpunkt, med minsta möjliga förluster och med högsta möjliga kvalitet, är helt avgörande för ekonomin för alla vallproducenter.

För detta krävs effektiva, robusta och tillförlitliga maskiner som är byggda för att arbeta med hög kapacitet i tungt, kraftigt material. Något som Krones snittvagnar verkligen gör med perfekt snitt och hög kapacitet. Det är därför som Krone har blivit de stora vallodlarnas och maskinstationernas absoluta favorit. Krone - gedigen tysk byggkvalitet!

 

För mer information klicka här eller kontakta någon av våra maskinsäljare.

Randex Dumpervagnar, Tippvagnar & Maskintrailers

För mer information klicka här eller kontakta någon av våra maskinsäljare.

Multicargo Dumpervagn 6-9 ton

DumpervagnFör de mindre jobben finns en modell med enkelaxel på 6 tons lastvikt och en med boggi på 9 tons lastvikt. De är speciellt framtagna för kommuner, lantbrukare och entreprenörer. Modellerna levereras som standard utan bromsar (finns som tillval) för att fungera bra bakom exempelvis en hjulgrävare.

Vagnarna är i grundutförandet utrustade med en mekanisk kombilucka, vilket gör det enkelt att sprida eller tippa material, samtidigt som det underlättar lastning av vagnen då bakluckan kan öppnas helt på sidan, som en dörr.

 

För mer information klicka här eller kontakta någon av våra maskinsäljare.

Multicargo Dumpervagn 11-16 ton

dumpervagn_11-16_ton.jpgDumpervagnarna från 11 tons lastvikt upp till16 tons lastvikt passar bra för entreprenörer och lantbrukare som kräver det lilla extra. Vagnarna är i grundutförandet utrustade med en mekanisk kombilucka, vilket gör det enkelt att sprida eller tippa material, samtidigt som det underlättar lastning av vagnen då bakluckan kan öppnas helt
på sidan, som en dörr. Som tillval till alla modeller av dumpervagnar finns både hydraulisk spridarläm med begränsningsband och hydraulisk uppåtgående lucka, allt för att passa var kunds unika behov.

För mer ionformation klicka här eller kontakta någon av våra maskinsäljare.

Volymdumper Multicargo

volymdumper

Volymdumper med en standardvolym på 16 till 22 kubik men som alla kan förhöjas till att som mest rymma hela 41 kubik. Dessa modeller är anpassade för transporter av stora mängder material och är idealiska för spannmålstransport, bulkkörning av flis, spån, gödsel med mera. Som tillval kan volymvagnarna utrustas med förhöjningslämmar för ensilage. Dessa monteras ihop till en hel kassett som enkelt säkras med kraftfulla spännen och lika enkelt kan lyftas av i sin helhet.

För mer information klicka här eller kontakta någon av våra maskinsäljare.

Mörevagnen

MörevagnenMörevagen har under de senaste 22 åren blivit i särklass Sveriges mest köpta vagn. Tack vare sin höga kvalité, kraftiga konstruktion, rikliga utrustning och fördelaktiga pris har vagnen blivit mycket uppskattad inom såväl lantbruk, entreprenad, kommun, park & golf m.m. Under åren har många nya fabrikat "dykt upp" men ofta försvunnit lika fort. Att tillverka en bra vagn kräver lång praktisk erfarenhet för att ?uppnå ett bra resultat. Våra vagnar väger 20 - 25 % mer än konkurrenterna och det är väl dimensioneringen som gör den största skillnaden mot konkurrenterna.
Vi erbjuder samtidigt marknadens bredaste sortiment av vagnar från 1 ton - 21 ton i såväl enkelaxel -boggie som tridem samt 2 och 3 axlade.

Mörevagnen - ett tryggt val!

 

För mer information klicka här eller kontakta någon av våra maskinsäljare.

Balvagnar

trejon-multicargo-balvagn-pb16-med-sidgrindar.png

Balvagnen Multicargo PB är framtagen för transport av rund- och fyrkantsbalar av ensilage och halm. Vagnarna har ett kraftigt chassi och en plattform med en väl tilltagen bredd på 2,45 m. Detta underlättar lastningen och gör transporten säker och enkel.

Serien innehåller två olika modeller från 15-16 tons lastkapacitet och finns både med en främre och bakre axel samt boggi. De större vagnarna går även att utrusta med upp till 550/60-22,5" hjul.

 

För mer information klicka här eller kontakta någon av våra maskinsäljare.

Sandspridare

För mer information klicka här eller kontakta någon av våra maskinsäljare

Trevägstipp

foresteel-ft2200-tippvagn-kompaktlastare_1.pngFör mer information klicka här eller kontakta någon av våra säljare

Släpvagnar Brenderup

Brenderup_släpMed släpvagnen som utgångspunkt har Brenderup alla möjliga transportlösningar. De har ett sortiment som är väldigt stort och väldigt brett. Genom lång erfarenhet, vet vi att en bra släpvagn ska ha: slitstark konstruktion, robust chassi, goda köregenskaper och bästa möjliga säkerhet. Därför känner vi oss trygga med att sälja just Brenderup släpvagn till dig.

 

För mer information klicka här eller kontakta någon av våra maskinsäljare.

Tippvagnar

TippvagnFör mer information klicka här eller kontakta någon av våra maskinsäljare.

OK

Vi använder cookies för att ge dig access till funktioner som gör det enklare att använda webbplatsen. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies.